Heu fet una barbacoa i teniu a la nevera carn del dia abans, que no sabeu què fer-ne?
Jun
3
Heu fet una barbacoa i teniu a la nevera carn del dia abans, que no sabeu què fer-ne?
Doncs aquí us deixem alguns trucs per aprofitar i no llençar res de menjar! Amb els talls de llom, botifarra o les hamburgueses, podeu passar la carn per la picadora i tallar-la a troços ben petits perquè us quedi com una carn picada, llavors la podeu fer servir per a qualsevol recepta, com uns macarrons a la bolonyesa o unes albergínies o carbassons farcits!

a veureu quin gust més bo li dona aquest tall cuita a la brasa! Un altre ús que li podeu donar als talls de xurrasco, és tallar les tires de carn a troços més quadrats i llavors tenim un ingredient perfecte i molts gustos, que ens acabarà de donar el gust ideal i la melositat en un arròs de carn o en uns fideus a la cassola!

per acabar, si els que us ha quedat és una cuixa de pollastre o un pit, us donem dues idees més! Agafeu la cuixa li traieu la pell i els ossos, amb una forquilla desfeu bé la carn de la cuixa, i ja podeu fer unes "fajitas" fredes de pollastre boníssimes! Amb el pit de pollastre podeu tallar-lo a daus i us prepareu una amanida cèsar d'allò més gustos i saludable!


Heu fet una barbacoa i teniu a la nevera carn del dia abans, que no sabeu què fer-ne?







Inversions per a la transformació i comercialització dels aliments
Actuació del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2022 cofinançada per: