Alumnes dels cicles formatius de Cuina i Gastronomia i Direcció de Cuina de l'IES Abat Oliba de Ripoll visiten Pirinat
Oct
3
Alumnes dels cicles formatius de Cuina i Gastronomia i Direcció de Cuina de l'IES Abat Oliba de Ripoll visiten Pirinat
Un total de 35 alumnes de l’IES Abat Oliba de Ripoll que cursen el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina i Gastronomia i el Cicle Superior de Direcció de Cuina han visitat avui dimecres les instal·lacions de l’empresa Pirinat, a Campdevànol, en una activitat organitzada des del departament de Productes Km 0 de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès. Els joves han pogut conèixer de primera mà el procés que se segueix a l’empresa de carn ecològica, des que l’animal entra a la nau de Pirinat fins que en surt per poder ser comercialitzat, explicacions que han anat a càrrec del cofundador i Director Comercial de Pirinat, Raimon Camprubí.

L’altra part de la jornada ha anat a càrrec de la veterinària de l’empresa, Irina Orriols, que s’ha encarregat d’explicar als alumnes les diferències entre el producte ecològic i convencional, en relació a la qualitat, així com els tipus de carn de vacum que hi ha al territori. Els joves també han pogut formular preguntes sobre el tema per aclarir dubtes.








Inversions per a la transformació i comercialització dels aliments
Actuació del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2022 cofinançada per: