Enric Camprubí participa en una ponència al Fòrum Gastronòmic de Girona
Nov
20
Enric Camprubí participa en una ponència al Fòrum Gastronòmic de Girona
El director general de Pirinat, Enric Camprubí, va participar ahir dilluns 19 de novembre a la tarda en una ponència que portava per títol “Orgull vacú” juntament amb Aleix Castany, de la carnisseria Sanmartí 1850 de Sabadell. La xerrada es va fer a l’espai Àgora en el marc del Fòrum Gastronòmic de Girona, on Pirinat hi ha tingut un estand durant tots els dies de la fira, per presentar les seves darreres novetats en producte com ara el carpaccio de vedella ecològica.

Durant la ponència, que va estar presentada pel cuiner Pep Nogué, Camprubí va explicar la història de Pirinat des del seu inici i l’evolució que ha patit: “Vam començar fa deu anys comprant una primera vaca i actualment a Pirinat hi treballem 40 persones i estem gestionant més de 2.000 caps de bestiar ecològic del Pirineu català”, va assegurar. També va exposar la filosofia empresarial de Pirinat “perquè nosaltres a part de vendre carn també venem valors” com ara intentar ser molt proper amb el client “tant si és una carnisseria o un restaurant” i sobretot formar a la gent “que vinguin a Pirinat a les explotacions perquè vegin en primera persona d’on ve la carn, com la treballem i la tractem, perquè d’aquesta manera als clients els serà molt més fàcil a l’hora de vendre-la”.










Inversions per a la transformació i comercialització dels aliments
Actuació del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2022 cofinançada per: