CAT | CAST
Productes ECO - Terra Verda
Reportatge emès al programa Terra Verda de TV2 on es pot veure tot el procés que envolta la nostra carn.

Pirinat:

del ramader al consumidor
A Pirinat arribem directament a domicili, evitant l’intermediari, fomentant la relació directe amb el consumidor i garantint la qualitat d’un producte fresc i ecologic. A traves de pirinat oferim vedella i xai ecològic criat a la comarca del ripollès.
Som ramaders compromesos amb el respecte pels animals i el medi ambient, tenint sempre en compte les bones pràctiques agràries i ramaderes, respectant l’entorn i contribuint al manteniment del paisatge del nostre país i a la vida rural de les nostres muntanyes.

Entrega
Carn ecològica
garantia de salut

Gràcies a la correcte alimentació i maneig que reben els animals, la carn ecològica no conté cap mena de residu ni cap producte nociu per la salut, com ara; antibiòtics, pesticides, transgènics...
Té més contingut en àcids grassos insaturats, més cardiosaludables i menys contingut en grasses saturades. A més a més, aporta proteïnes d’alta qualitat, minerals i vitamines excel·lents que ajuden a prevenir anèmies i altres malalties.Peçallarga

Notícies


Notícia
L'Equip Pirinat us desitja unes Bones Festes i un Bon Any 2016
Notícia
Lot barbacoa
Ja ha arribat la primavera i amb ella el temps de les barbacoes i calçotades. Tornem a tenir disponible el lot barbacoa. Entreu a la ...(llegir més)
Productes certificats per:

CCPAE
Comparteix a:
Facebook
Twitter
Delicious
© Tots els drets reservats      Contacte | Condicions d'ús
Amb el suport per noves instal·lacions de:
Generalitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural
Programació web: Rourets