El projecte

Una il·lusió2007
Neix Pirinat
El projecte 1
Amb la il·lusió com a ingredient principal, Pirinat neix el 2007 a Ribes de Freser de la mà d’Enric Camprubí, amant de la ramaderia i el medi ambient. L’objectiu era solucionar els principals problemes que tenien les explotacions ramaderes tradicionals, tals com assolir un preu just, obtenir un producte d’alta qualitat i ecològic, i recuperar la relació perduda entre ramader i consumidor.
2009
Sala d'especejament de 300 m2
El projecte 2
Després d’uns anys d’experiència en el món de la producció, elaboració i distribució de la vedella ecològica, al juliol de 2009, Pirinat inaugura una sala d’especejament de 300m2 de carn ecològica a Campdevànol. Arribats a aquest punt, Pirinat comença a diversificar els seus clients, venent a restauració, carnisseries, menjadors escolars i gran distribució.
2017
Nova nau de 1.500 m2
El projecte 3
Per aquest motiu, a l’abril de 2017, Pirinat inaugura una nova nau de 1.500 m2 al polígon Niubó de Campdevànol. Aquesta ampliació permet a l’empresa professionalitzar totes les àrees de negoci i millorar en el desenvolupament i la innovació del producte.
Nosaltres

Enric Camprubí

Enric
Camprubí
Enginyer tècnic agrícola


“Un cop acabada la carrera, decideixo introduir-me en el món de la pagesia i dedicar-me a la cria de vaques i vedells ecològics, cosa que havia tingut clara des de petit. Després d’uns anys d’experiència, decideixo crear Pirinat i distribuir directament el producte. La meva tasca és portar un correcte control agrícola i ramader de l’explotació i així aconseguir un producte de qualitat.”


Raimon Camprubí

Raimon
Camprubí
Diplomat en dietètica i nutrició humana.


“Un cop creat Pirinat, m’incorporo al costat del meu germà per tal de gestionar la comercialització del producte i controlar la qualitat nutricional de la carn”.


Maurici Camprubí

Maurici
Camprubí
Enginyer industrial.


“Després del gran creixement de Pirinat durant els últims anys, i amb el trasllat de les noves instal·lacions, m’uneixo al projecte per professionalitzar les àrees de producció, aprovisionament i R+D+I”.


Inversions per a la transformació i comercialització dels aliments
Actuació del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2022 cofinançada per: