Som del Ripollès! Casa nostra, un territori envoltat de natura, valls i muntanyes!
Botiga
Els nostres productes


Benvingut a casa nostra
La nostra història


Som ramaders compromesos amb el respecte als animals i al medi ambient, tenint sempre en compte les bones pràctiques agrícoles i ramaderes, respectant l’entorn i contribuint al manteniment del paisatge del nostre país i de la vida rural.

Creada per una primera generació de germans, a Pirinat ens encarreguem de tot el procés, des del naixement de l’animal fins a l’entrega final als nostres clients.


Benvingut a casa nostra 1
Som Ramaders
Els nostres animals pasturen a les muntanyes i s’acaben d’engreixar a les nostres instal·lacions a base de cereal i farratge ecològic, proporcionant una carn molt tendre, saludable, ecològica i amb un gust especial.


Benvingut a casa nostra 2
Som Elaboradors
Disposem de la sala de desfer pròpia, d’ús exclusiu ecològic. La nostra experiència, instal·lacions i certificació IFS suposen una garantia de qualitat i seguretat alimentària.


Som Comercialitzadors
Treballem amb diferents formats de presentació per satisfer les necessitats de tots els nostres clients.
Els Nostres Productes
Garantia de qualitat


Formats de venda

Podem adaptar-nos a totes les especificacions dels clients.

Canals i quarts

Canals i quarts

Controlem tot el cicle de producció per poder oferir tot tipus de canals, segons les necessitats del client.

Especejament

Especejament

Oferim un servei a la carta, amb les especificacions tècniques de l'especejament adaptades a la demanda del client.Elaborats

Elaborats

Disposem d’una àmplia gamma d’elaborats amb la màxima garantia de seguretat alimentària.

Safates

Safates

Realitzem tota mena de filetejat i elaborat amb diferents presentacions i etiquetatge segons la demanda del client.

Què oferim?


Vedella ecològica

Vedella ecològica

Les nostres vedelles ecològiques nascudes i criades sempre en llibertat, s’alimenten a base de la llet de les seves mares, de l’herba de les muntanyes, i en els darrers mesos se’ls proporciona cereal i farratge ecològic a les nostres instal·lacions, proporcionant una carn molt tendre, ecològica, saludable i amb un gust especial.

Xai ecològic

Xai ecològic

El nostre xai ecològic de llet prové de la Vall de Núria i del Moianès, sortint a pasturar cada dia que la meteorologia ho permet. A aquesta alçada, l’abundància de les pastures permet que es puguin aprofitar els recursos pastorals propis del territori la majoria de l’any, que proporcionen al ramat una alimentació totalment natural.Porc ecològic

Porc ecològic

El porc ecològic de Pirinat té accés a l’aire lliure i pot furgar lliurement seguint la seva conducta natural. Els garrins tenen una lactància mínima de 40 dies, i després s’alimenten a base de cereals ecològics sense presència de OGM (Organismes Genèticament Modificats), lliures de residus químics i sense grassa afegida, seguint la normativa ecològica.

Pollastre ecològic

Pollastre ecològic

El pollastre ecològic de pagès s’alimenta amb cereals que han estat conreats segons les normes de l’agricultura ecològica. Disposen d’uns patis amb molt d’espai per córrer i pasturar. El seu creixement, engreixament i cicle de vida segueixen estrictament els ritmes de la natura, sense accelerar el procés. Aquest fet garanteix una carn més gustosa, saludable i nutritiva.

Últimes entrades del blog
Entrades del blog
Inversions per a la transformació i comercialització dels aliments
Actuació del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2022 cofinançada per: