CAT | CAST

EL projecte

PIRINAT, igual que abans VEDELLA ROSADA, és la marca que dóna nom a la carn ecològica del Ripollès; criada i distribuïda a través de l'empresa familiar CARNS DE CONFIANÇA S.L.
Aquesta empresa, neix l'any 2005, de la mà de l'Enric i el Raimon per tal de donar solució a alguns dels principals problemes en què es trobava l'explotació ramadera familiar: aconseguir valorar a un preu just, obtenir un producte d'altíssima qualitat i recuperar la relació perduda entre ramader i consumidor.
A Pirinat hem fet un pas endavant en el sistema de comercialització de productes càrnics ecològics i de qualitat, i hem arribat directament al consumidor final sense intermediaris. A més a més, també hem aconseguit valorar els vedells de l'explotació i oferir un producte de qualitat a un preu just.

Després d'uns anys d'experiència en el món de la producció, elaboració, comercialització i distribució de vedella ecològica, el juliol del 2009 s’inaugura una sala de desfer de carn ecològica a Campdevànol, on desfem i elaborem els productes de Pirinat.

Actualment des de Pirinat servim carn ecològica a domicili, a cooperatives i associacions de consumidors, a escoles i restaurants, compromesos amb la producció ecològica de qualitat.
Enric Camprubí
Enric Camprubí
Enginyer tècnic agrícola

“Un cop acabada la carrera, decideixo introduir-me en el món de la pagesia i dedicar-me a la cria de vaques i vedells ecològics, cosa que havia tingut clara des de petit.
Després d’uns anys d’experiència, decideixo crear Pirinat i distribuir directament el producte.
La meva tasca és portar un correcte control agrícola i ramader de l’explotació i així aconseguir un producte de qualitat.”
Raimon Camprubí
Raimon Camprubí
Diplomat en dietètica i nutrició humana

“Un cop creat Pirinat, m’incorporo al costat del meu germà per tal de gestionar la comercialització del producte i controlar la qualitat nutricional de la carn.”
Comparteix a:
Facebook
Twitter
Delicious
© Tots els drets reservats      Contacte | Condicions d'ús
Amb el suport del Pla d’acció per a l’alimentació i l’agricultura ecològiques 2008-2012
Generalitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural
Programació web: Rourets